Deputat PDL: Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual

"Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce în ce mai mare". Declaraţia, deosebit de tranşantă, îi aparţine lui Marius Spânu, deputat PDL, unul dintre iniţiatorii proiectului de lege privind castrarea chimică a pedofililor, şi a fost făcută după ce proiectul a fost aprobat tacit de Senat.

Urmărește
310 afișări
Imaginea articolului Deputat PDL: Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual

Deputat PDL: Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Democrat-liberalul susţine că foarte mulţi copii abuzaţi sexual devin homosexuali şi că s-a ajuns la un punct în care trebuie luate măsuri.

"Trebuie să ne gândim ce se întâmplă cu un astfel de copil. Din punctul meu de vedere este mai mult decât o crimă, îl marchezi pe acest copil toată viaţa. Din contră, datorită acestui abuz foarte mulţi devin la rândul lor homosexuali. Este ca o spirală care devine din ce în ce mai mare.(...) Sunt cazuri statistice în care se arată că foarte mulţi dintre cei abuzaţi în copilărie devin la rândul lor homosexuali", a declarat pentru gândul deputatul Spânu.

El susţine că opţiunea de castrare chimică a pedofililor recidivişti nu "reprezintă mare lucru", deoarece se "inhibă doar nişte impulsuri", dar nu se afectează viaţa sau drepturile fundamentale ale omului.

După cum se poate vedea în interviul video acordat gândul, la minutul 04:49, democrat-liberalul spune că "nu este normal să fii homosexual". Deputatul Spânu îşi continuă ideea explicând că aceştia "nu îşi iau medicamentele", fără să se înţeleagă foarte clar dacă se referă la homosexuali sau pedofili. Deputatul Spânu însă consideră pedofilia ca fiind "o ramură a homosexualităţii".

Vă prezentăm în continuare citatul integral pe care îl puteţi asculta, la minutul 05:30: "Nu am văzut homosexual care să se ducă să-şi facă tratamentul care există la ora aceasta ca să îşi înăbuşe aceste porniri. Aici vorbim despre o ramură a homosexualilor, vorbim de pedofilie, atentatul asupra unor copii mici, nu printr-un accept reciproc şi aici se poate discuta, eu nu sunt de acord nici măcar cu homosexualitatea, înţeleg anumite lucruri, sunt deschis la minte dar se trece peste o limită peste care eu personal nu aş putea trece"

Potrivit acestuia, fenomenul abuzării copiilor minori a luat amploare şi mai multe ţări "intră în firăraiele Internetului" pentru a îi descoperi pe cei care fac astfel de fapte.

Citeşte mai multe despre castrarea chimică a pedofililor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici