- Home
- Social
- (25.06.2021, 13:52)
- Laura Boico
Detoxifierea, regula de aur pentru menţinerea sănătăţii şi întreţinerea frumuseţii. Recomandarea nutriţionistului
- Organismul nostru este bombardat zilnic cu toxine
- În principal, toxinele vin din alimentele nesănătoase
- Curăţarea constantă a organismului este esenţială pentru menţinerea sănătăţii
Urmărește
519 afișări
Detoxifierea, regula de aur pentru menţinerea sănătăţii şi întreţinerea frumuseţii
Detoxifierea este un proces important atât pentru menţinerea sănătăţii, cât şi pentru întreţinerea frumuseţii. Medicii nutriţionişti recomandă cel puţin două astfel de cure pe an.
Ştefania Lăcustoiu apelează la detox pentru întărirea stării de sănătate şi recomandă sucurile cu ţelină şi portocală sau sfeclă şi morcov, ce pot fi preparate de acasă.
„Personal, o dată pe lună, ţin o singură zi, dar aceasta constă în multe sucuri naturale, smoothie-uri. Elimin proteina animală în acea zi, dar este o singură zi pe lună în care doresc să-mi dau eu un reset organismului”, spune Ştefania Lăcustoiu, wellness coach.
ULTIMELE ȘTIRI
-
TU l-ai vota pe Donald Trump, dacă ar candida la Președinția României? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Avertismentul lansat de premierul polonez Tusk: UE trebuie să se înarmeze pentru a „supravieţui” unei lumi incerte
-
Intrarea în Schengen şi deschiderea autostrăzilor de la Craiova la Paşcani încing piaţa de logistică
-
Consiliul UE adoptă recomandări pentru ţările în procedură de deficit excesiv, între care România
Nutriţionistul Cristian Mărgărit spune că, în curele de detoxifiere, trebuie să consumăm multe sucuri de legume şi fructe. Adică introducem în organism fibre care hrănesc bacteriile prietenoase şi care reglează atât tranzitul intestinal cât şi microbiomul.
Recomandă plante precum cruciferele. „Ştim că detoxifierea are două faze şi atunci când faza a doua este supraîncărcată din cauza alimentaţiei greşite, aceste crucifere cum ar fi varza, broccoli, conopida, ruccola, mustarul, ajută să detoxifieze mai bine aceste substanţe toxice”, explică nutriţionistul.
Cristian Mărgărit mai spune că este important să producem mai puţine toxine în corpul nostru. Pe lângă cele provenite din prăjeli sau din alimente nesănătoase, există toxinele produse de bacteriile din tubul digestiv, de flora intestinală.
Citește pe alephnews.ro: Micile detalii fac diferența. Ce să NU faci la un interviu de angajare
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Surpriză la început de an: FMI a schimbat şeful pentru România şi descinde la Bucureşti la începutul lunii februarie să se întâlnească cu Guvernul şi BNR pentru a ”analiza evoluţiile economice şi financiare recente”
Undă verde pentru afacerea secolului: Donald Trump nu are nimic împotriva achiziţiei Tik Tok de către armata sa de miliardari. Cine sunt cei doi titani ai lumii financiare care vor fi vârful de lance al tranzacţiei
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Jurata de la show-ul de talente, fotografiată de paparazzi la întâlnirea cu celebrul milionar mai tânăr cu 12 ani decât ea
PROSPORT.RO
Victor Ponta rupe tăcerea după ce s-a aflat că a divorțat de Daciana Sârbu: „Au avut prea mult de suferit toți din cauza…”
CANCAN.RO
Orașul din România în care ești AMENDAT cu 2.500 lei dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe