Deviza Poliţiei de Paşte – „Ciocniţi ouă, nu maşini“

Şoferii nu primesc veşti bune de Paşte. În mai toată ţara va ploua, iar pe şosele vor ieşi 3.000 de poliţişti echipaţi cu 660 de radare. Peste 400 din acestea sunt faimoasele radare invizibile. Numai DN1 şi DN2 vor avea parte, fiecare, de câte 100 de radare, informează cotidianul Gândul.

Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului Deviza Poliţiei de Paşte – „Ciocniţi ouă, nu maşini“

Deviza Poliţiei de Paşte – „Ciocniţi ouă, nu maşini“ (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Traficul va fi mai dificil în zilele de vineri, sâmbătă şi luni, iar cea mai mare aglomeraţie se va înregistra pe Valea Prahovei. Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere are o urare de Paşte, pentru şoferi: "Ciocniţi ouă, nu maşini!".

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici