- Home
- Social
- BISTRIŢA, (01.08.2017, 17:47)
- Raluca Lazaroi
Din septembrie, şantierele de autostrăzi vor fi filmate oficial cu drona. Imaginile vor deveni publice
Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, a declarat marţi, la Bistriţa, că din luna septembrie şantierele vor fi monitorizate cu ajutorul dronelor, iar imaginile vor fi publicate pe site-ul companiei.
Urmărește
769 afișări
Din septembrie, şantierele de autostrăzi vor fi filmate oficial cu drona. Imaginile vor deveni publice (Sursa: Filmări aeriene cu drona)
Ştefan Ioniţă, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a declarat, marţi, la Bistriţa, că din luna septembrie se vor face primele filmări cu drona şi ele vor fi puse pe site-ul companiei. CNAIR vrea să folosescă dronele pentru monitorizarea lucrărilor din ţară şi ele vor fi un „supracontrol peste consultanţi”.
„Am promovat obiective în primele şase luni de 15 miliarde de lei, aproximativ 3, 5 miliarde de euro şi, pe lângă mobilizarea pe care o avem acum la nivelul autostrăzilor, dronele ne oferă un element de monitorizare în plus. Ne pot oferi şi un element de comparaţie la un anumit moment dat în ceea ce înseamnă evoluţia lucrărilor. Vom folosi şi acest element – drona. Trebuie să fim în pas cu tehnologia. Probabil că în luna septembrie vom face primele filmări cu drona. Ele vor fi puse pe site-ul companiei astfel încât toată lumea să aibă acces la aceste informaţii”, a declarat, marţi, directorul general al CNAIR, Ştefan Ioniţă.
Directorul CNAIR a recunoscut că există numeroase probleme cu consultaţii care nu îşi fac treaba cum ar trebui şi că dronele vor fi „un supracontrol” peste ei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Lasconi anunţă o întâlnire cu Nicuşor Dan: Nu văd cum aş putea să mă răzgândesc
-
Vladimir Ciorbă, patronul Nordis, reacţie la implicarea sa în reţinerea primarului din Sinaia/ „Încă din vara anului trecut am depus numeroase sesizări către DNA şi alte organe competente"
-
Daniel David: Avem o problemă foarte mare cu numărul de profesori
„Colaborăm acum cu anumite ONG-uri, ne transmit anumite informaţii, fac anumite filmări. Noi le preluam, le monitorizăm, chiar şi noi facem la nivelul echipamentului pe care îl are avem, filmări. Cu dronele vom merge în teren, urmărim evoluţia astfel încât la anumită perioadă să comparăm filmările şi să le arătăm care a fost evoluţia. În trecut aceste lucruri nu se făceau. Acum am venit cu acest supracontrol peste consultanţi”, a ai spus Ioniţă.
Potrivit acestuia, în trecut lucrările erau lăsate la mâna consultaţilor care „nu îşi făceau treaba cum trebuie”.
Directorul CNAIR a fost prezent, marţi, la Bistriţa-Năsăud, unde a participat, împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la redeschiderea unui nou tronson de cale ferată pe ruta Ilva-Mică – Rodna Veche.
Citeşte şi: Peste 40.000 de sticle de „şampanie sovietică”, confiscate la vamă pentru folosirea cuvântului care aduce atingere denumirii geografice "Champagne"
Citeşte şi: Pasagerii riscă să stea până la PATRU ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturi din Europa. De ce sunt întârziate zborurile
Citește pe www.zf.ro: Pentru companiile austriece, Ungaria a devenit un vis urât. Strabag a intrat în colimatorul guvernului maghiar prin greşelile făcute la construcţia autostrăzii M30, care leagă Miskolc şi Košice. Tronsonul trebuie demolat în totalitate şi consolidat
Citește pe www.zf.ro: Unul dintre cele mai vechi business-uri din lume. În România, companiile se bat să câştige loc
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Pentru companiile austriece, Ungaria a devenit un vis urât. Strabag a intrat în colimatorul guvernului maghiar prin greşelile făcute la construcţia autostrăzii M30, care leagă Miskolc şi Košice. Tronsonul trebuie demolat în totalitate şi consolidat
Cu ultimii bani şi-a cumpărat o mină abandonată care nu părea să aibă niciun viitor. Acum are o avere colosală de 200 de milioane de dolari
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Noua regulă pentru românii care nu locuiesc la ADRESA din buletin. Ce e obligatoriu să faci din ianuarie 2025 și de ce acte ai nevoie
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
ieri, 22:54
Live text Războiul din Ucraina, ziua 1065. Pentagonul confirmă că suspendarea ajutorului extern de către Trump nu afectează sprijinul militar pentru Ucraina / Şeful NATO cere SUA să continue înarmarea Ucrainei şi promite sprijin financiar european / Zelenski: „Trump trebuie să iasă victorios în încheierea războiului din Ucraina”
-
ieri, 22:44
Imaginile din satelit arată construcţii militare israeliene în zona demilitarizată de lângă Siria