Dinescu, acuzat că ar fi distrus sistemul electric al cramei de la Galicea Mare

Avocatul moştenitorilor care au revendicat conacul-cramă de la Galicea Mare (Dolj), Mihai Negoiţă, a declarat, miercuri, cu prilejul executării silite a lui Mircea Dinescu, că poetul "a distrus" sistemul electric al cramei.

5 afișări
Imaginea articolului Dinescu, acuzat că ar fi distrus sistemul electric al cramei de la Galicea Mare

Dinescu, acuzat că ar fi distrus sistemul electric al cramei de la Galicea Mare

Avocatul moştenitorilor boierului Petre Durlescu susţine că, miercuri, la ora 11.00, când a fost stabilită executarea silită a conacului-cramă de la Galicea Mare (Dolj), poetul Mircea Dinescu nu a venit, desemnându-şi un reprezentant pentru a semna procesul verbal de punere în posesie.

Mihai Negoiţă a afirmat că în cramă "era beznă totală", întrucât întreg sistemul electric a fost distrus.

"Prizele sunt smulse din pereţi, tabloul electric distrus şi niciun bec. A distrus întreaga instalaţie electrică", a spus Negoiţă.

El a declarat că, deşi a avut la dispoziţie două săptămâni să-şi ridice toate bunurile, pe proprietatea de la Galicea Mare, Mircea Dinescu şi-a mai lăsat utilaje.

"Acum sunt făcute măsurătorile terenului pentru a fi trecute datele în procesul verbal de punere în posesie. Ne-a luat mai multe ore să mutăm nişte utilaje pe care domnul Dinescu nu le-a ridicat, deşi a avut mai mult de două săptămâni la dispoziţie", a mai spus Negoiţă.

Avocatul moştenitorilor care au revendicat conacul-cramă de la Galicea Mare (Dolj), Mihai Negoiţă, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că-l va da în judecată pe Mircea Dinescu pentru a recupera butoaiele de vin ale cramei cu care ar fi plecat poetul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici