Doi morţi şi 20 de răniţi după un accident între un autobuz şi o maşină condusă de un şofer de 17 ani

  • Doi tineri de 17 ani au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina condusă de unul dintre ei a lovit un autobuz pe DN 66, în localitatea Băcia, din judeţul Hunedoara.
  • Alte 20 de persoane au fost rănite şi au ajuns la spital.
Urmărește
436 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi 20 de răniţi după un accident între un autobuz şi o maşină condusă de un şofer de 17 ani

Doi morţi şi 20 de răniţi după un accident între un autobuz şi o maşină condusă de un şofer de 17 ani

Accidentul rutier s-a produs în urma impactului dintre un autoturism şi un autobuz, în localitatea Băcia, pe DN 66, în apropiere de oraşul Călan.

Potrivit ISU Hunedoara, în urma coliziunii dintre cele două autovehicule, şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a murit.

Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare şi asistenţă medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) şi Orăştie (8 persoane). Unul dintre răniţi, un tânăr de 17 ani, pasager în maşina condusă de celălalt tânăr de 17 ani, a murit la spital.

Poliţiştii din Hunedoara fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici