Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic, la Timişoara

Doi şoferi s-au luat la bătaie, sâmbătă, în trafic, într-un cartier din Timişoara, iar unul dintre ei l-a ameninţat pe celălalt cu un pistol cu bile de cauciuc.

Urmărește
54 afișări
Imaginea articolului Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic, la Timişoara

Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic, la Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Marinela Apostolache, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, din cauza unei neînţelegeri, doi şoferi s-au luat la bătaie pe Calea Lipovei, un cartier mărginaş din Timişoara, după ce unul dintre ei i-ar fi tăiat calea celuilalt, în trafic.

"Am fost solicitaţi prin serviciul 112 să aplanăm un conflict între doi şoferi, izbucnit pe fondul unor neînţelegeri, după ce unul dintre ei se pare că i-a tăiat calea celuilalt. Cei doi au coborât din maşini şi s-au luat la bătaie", a spus Marinela Apostolache.

Potrivit acesteia, unul dintre şoferi a scos din maşină un pistol cu bile de cauciuc şi l-a ameninţat pe celălalt, fără a folosi însă arma.

În urma incidentului, unul dintre şoferi a ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internarea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici