Doi traficanţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc

  • Doi traficanţi au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc.
  • Ei vindeau canabis şi 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, pentru sume cuprinse între 50 şi 100 de lei gramul.
Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Doi traficanţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Doi traficanţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc

„La data de 08.08.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reţinerea a 2 inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. În sarcina unuia dintre inculpaţi s-a reţinut şi comiterea infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive. Din materialul probator administrat în cauză a reieşit faptul că, în perioada 2023 – iulie 2024, aceştia au deţinut, manipulat şi comercializat droguri de risc şi mare risc ( canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal şi substanţă cristalină 4-CMC), către mai mulţi consumatori, inclusiv minori, de pe raza judeţului Alba, cu sume cuprinse între 50 şi 100 lei gramul”, potrivit DIICOT.

Celălalt traficant a vândut în 2023 substanţă psihoactivă, respectiv 2 MMC.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici