Dolj: Un adolescent s-a întors la şcoală în timpul vacanţei ca să fure

  • Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Dăbuleni, judeţul Dolj, s-a dus la şcoală din Bechet, de unde a furat mai multe bunuri.
  • Vineri, băiatul a fost arestat preventiv.
Urmărește
100 afișări
Imaginea articolului Dolj: Un adolescent s-a întors la şcoală în timpul vacanţei ca să fure

Dolj: Un adolescent s-a întors la şcoală în timpul vacanţei ca să fure

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Bechet au reţinut, joi, pentru 24 de ore, un tânăr de 15 ani, din Dăbuleni, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat (8 acte materiale).

„Din cercetările efectuate de către poliţişti a reieşit că în perioada ianuarie - iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe şi într-o unitate şcolară, toate din oraşul Bechet, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi bani, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 8.500 de lei”, transmite, vineri, Poliţia Dolj.

Adolescentul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis, vineri, propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici