Dolly Parton anunţă o donaţie de 1 milion de dolari pentru victimele uraganului Helene

  • Cântăreaţa Dolly Parton a anunţat că va face o donaţie personală de 1 milion de dolari.
  • Banii vor fi folosiţi pentru refacerea zonelor distruse de uraganul Helene.
  • Alte donaţii ar putea face şi firmele deţinute de celebra cântăreaţă.
Urmărește
33 afișări
Imaginea articolului Dolly Parton anunţă o donaţie de 1 milion de dolari pentru victimele uraganului Helene

Vedeta în vârstă de 78 de ani a spus că banii vor veni din propriul ei cont bancar. Firmele lui Parton, inclusiv parcul de distracţii Dollywood, ar putea dona aceeaşi sumă Fundaţiei Mountain Ways, care îi ajută pe cei afectaţi de inundaţiile din regiune, potrivit BBC.

„Aceasta este casa mea”, a spus Parton la o conferinţă de presă care a avut loc în faţa unui magazin Walmart din Newport, Tennessee.

„Dumnezeu a fost bun cu mine, la fel şi cu publicul, şi simt că, dacă pot face ceva pentru a da înapoi în orice fel, sunt întotdeauna dispusă să fac asta”, a mai spus cântăreaţa adăugând că multe dintre rudele sale locuiesc în zonele distruse de furtună.

Cel puţin 225 de persoane au murit din cauza Helene, care a distrus sud-estul SUA la sfârşitul lunii septembrie. Cele mai multe decese s-au produs în Carolina de Nord, iar altele au fost înregistrate în Florida, Georgia, Carolina de Sud, Tennessee şi Virginia.

Helene este cea mai devastatoare furtună continentală de la Katrina în 2005 şi se estimează că eforturile autorităţilor privind refacerea zonei vor ţine ani de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici