Domeniile Sâmbureşti: Cel mai bun producător naţional al anului 2024

Crama Domeniile Sâmbureşti, un nume de referinţă în industria vinului românesc, a fost distinsă cu titlul de „Cel mai bun producător naţional al anului 2024” în cadrul prestigiosului festival AWC Vienna. Acest premiu subliniază angajamentul cramei faţă de excelenţă şi inovaţie în producţia de vinuri.

Urmărește
235 afișări
Imaginea articolului Domeniile Sâmbureşti: Cel mai bun producător naţional al anului 2024

Domeniile Sâmbureşti: Cel mai bun producător naţional al anului 2024

În cadrul aceleaşi competiţii, Domeniile Sâmbureşti a obţinut două medalii de aur pentru vinurile sale excepţionale: CHATEAU VALVIS MERLOT, 2021 şi DOMENIILE SAMBURESTI ROZE, 2023. De asemenea, crama a fost recompensată cu şase medalii de argint pentru următoarele vinuri:

- CHATEAU VALVIS FETEASCA NEAGRA, 2021

- DOMENIILE SAMBURESTI SAUVIGNON BLANC, 2023

- CHATEAU VALVIS CABERNET SAUVIGNON, 2021

- CHATEAU VALVIS CHARDONNAY, 2023

- CHATEAU VALVIS SAUVIGNON BLANC, 2023

- CHATEAU VALVIS ROSÉ, 2023

 

În plus, vinul DOMENIILE SAMBURESTI CHARDONNAY, 2023 a fost recompensat cu o medalie de bronz, iar în cadrul festivalului Mundus Vini 2024, crama a obţinut şi două medalii de argint pentru vinurile Chateau Valvis Cabernet Sauvignon 2021 şi Chateau Valvis Chardonnay 2023.

Vinurile cramei Domeniile Sâmbureşti sunt apreciate nu doar pe plan naţional, ci şi pe plan internaţionale, fiind recunoscute de juriile prestigioase ale Mundus Vini şi AWC Vienna. Fiecare sticlă este rezultatul unei selecţii riguroase a boabelor de struguri, iar vinurile sunt produse din struguri atent selecţionaţi, care asigură o calitate superioară şi o aromă distinctivă. Gama premium Chateau Valvis beneficiază de un proces de baricaj meticulos, care contribuie la dezvoltarea unor arome complexe şi rafinate, apropiindu-se cât mai mult de perfecţiune.

Crama Domeniile Sâmbureşti îşi are rădăcinile adânci în tradiţia viticolă românească. De-a lungul anilor, Domeniile Sâmbureşti s-au consacrat ca un veritabil ambasador al vinurilor româneşti, punând accent pe practici viticole sustenabile şi inovatoare. Amplasată în inima Olteniei, regiune recunoscută pentru solurile sale fertile şi clima favorabilă, crama beneficiază de condiţii ideale pentru cultivarea unor soiuri de struguri de excepţie.

Recunoaşterea obţinută la festivalurile AWC Vienna 2024 şi Mundus Vini 2024 este o dovadă a eforturilor continue ale echipei Domeniile Sâmbureşti de a oferi consumatorilor vinuri de calitate superioară. Cu o tradiţie bogată şi un angajament ferm faţă de excelenţă, crama se pregăteşte să continue să inspire iubitorii de vin din întreaga lume!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici