Dosar penal deschis după ce 60 de câini de la un adăpost din Târgu Jiu au fost eutanasiaţi

Poliţia Gorj a deschis un dosar penal după ce un ONG a reclamat firma care se ocupă de adăpostul public de câini din Târgu Jiu că a ucis animalele.

Urmărește
398 afișări
Imaginea articolului Dosar penal deschis după ce 60 de câini de la un adăpost din Târgu Jiu au fost eutanasiaţi

Dosar penal deschis după ce 60 de câini de la un adăpost din Târgu Jiu au fost eutanasiaţi

„Având în vedere interesul social privind eutanasierea a 60 de exemplare canine cazate într-un adăpost public de pe raza municpiului Târgu Jiu, IPJ Gorj comunică următoarele: la data de 12 august a.c., poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că 60 de exemplare canine, cazate într-un adăpost public de pe raza municpiului Târgu Jiu, ar fi fost eutanasiate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept”, transmite, luni, Poliţia Gorj.

Se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Asociaţia Pro Animals a transmis că 60 de câini din adăpostul public al municipiului ar fi fost ucişi. Câinii au fost eutanasiaţi pentru că nu i-a adoptat nimeni şi nu s-au găsit soluţii pentru ei, scrie gorjexpress.ro.

„60 de suflete cărora nu li s-a acordat nicio şansă la viata fiind ucişi în această dimineaţă (12 august - n.r.). Un sistem bolnav şi corupt! Aceste crime vor continua! Avem nevoie de oameni care sa se implice alaturi de noi ( jurnalisti, avocati, etc) pentru a stopa acest masacru”, a transmis asociaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
penal,
adăpost

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici