Dosar penal la Gorj, după ce subiectele proba de matematică a Evaluării Naţionale au apărut public

Poliţiştii din Gorj s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, joi, după ce subiectele la proba de matematică a Evaluării Naţionale au apărut în spaţiul public înainte de încheierea propriu-zisă a examenului.

231 afișări
Imaginea articolului Dosar penal la Gorj, după ce subiectele proba de matematică a Evaluării Naţionale au apărut public

Dosar penal la Gorj, după ce subiectele proba de matematică a Evaluării Naţionale au apărut public

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o şcoală din Târgu Jiu a avut loc un incident, pe timpul desfăşurării probei scrise la matematică, din cadrul Evaluării Naţionale.

„Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, în spaţiul public, ar fi apărut subiectele de la matematică, iar acestea ar fi fost transmise de la un Centru de Evaluare din municipiul Târgu Jiu”, anunţă Poliţia Gorj.

Practic, subiectele au apărut în spaţiul public la ora 10, deşi proba se încheia la ora 11.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici