Dosar penal pentru poluare în Arad: Deşeuri periculoase găsite la o firmă de dezmembrări auto

Poliţiştii şi Garda de Mediu Arad au descoperit 10.000 kg de deşeuri periculoase la o firmă de dezmembrări auto.

Urmărește
229 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru poluare în Arad: Deşeuri periculoase găsite la o firmă de dezmembrări auto

Dosar penal pentru poluare în Arad: Deşeuri periculoase găsite la o firmă de dezmembrări auto

Vineri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu Arad, au continuat verificarea mai multor societăţilor comerciale din Arad, care se ocupă cu dezmembrări auto, informează IPJ Arad.

La o astfel de societate au fost găsite, depozitate în afara spaţiului desemnat, piese auto, anvelope uzate, acumulatori uzaţi şi deşeuri metalice şi nemetalice, impregnate cu substanţe periculoase.

10.000 de kilograme de deşeuri erau depozitate direct sau doar parţial pe sol.

În şase saci au fost găsite aproximativ 6.000 de kilograme de cauciuc măcinat, provenit din tocarea de furtune din cauciuc.

În plus, societatea comercială nu ar fi eliminat 4.200 de litri de ulei uzat.

Toate deşeurile găsite au fost ridicate de autorităţi.

În consecinţă, s-a deschis dosar penal pentru poluarea atmosferei şi solului cu deşeuri periculoase, pentru că nu s-au luat măsurile necesare pentru înlăturarea substanţelor, dar şi pentru păstrarea acestora în spaţii neautorizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arad,
deşeuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici