Două case cuprinse de incendiu în Sectorul 2 al Capitalei: o victimă decedată

Pompierii bucureşteni intervin marţi pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2. Flăcările s-au extins şi la acoperişul unei alte locuinţe.

413 afișări
Imaginea articolului Două case cuprinse de incendiu în Sectorul 2 al Capitalei: o victimă decedată

Două case cuprinse de incendiu în Sectorul 2 al Capitalei: o victimă decedată

UPDATE

ISU Bucureşti - Ilfov transmite că în urma verificărilor efectuate în spaţiile interioare, a fost extrasă o victimă decedată. 

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează la decopertare în vederea lichidării focarelor rămase.

Ştirea iniţială

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă situată pe str. Culea Nicolae, din Sectorul 2.

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuinţă tip parter şi la acoperişul celei de-a doua, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.

Până în acest moment nu sunt victime.

Pompierii fac în continuare verificări în spaţiile interioare pentru a identifica eventuale persoane surprinse.

Intervin 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, 1 autospecială de decarcerare şi 2 ambulanţe SMURD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici