Două incendii de vegetaţie uscată în Dolj au afectat 230 de hectare de teren

Pompierii din Dolj au intervenit duminică după-amiază pentru stingerea a doua incendii de vegetaţie uscată şi lăstăriş, care au afectat 230 de hectare de teren.

Urmărește
223 afișări
Imaginea articolului Două incendii de vegetaţie uscată în Dolj au afectat 230 de hectare de teren

Două incendii de vegetaţie uscată în Dolj au afectat 230 de hectare de teren

ISU Dolj anunţă că pompierii din Craiova şi Segarcea au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată şi lastariş.

Unul dintre incendii a avut loc pe raza localităţii Vârvoru de Jos. Echipajele ajunse la faţa locului au observat că incendiul se intinde pe o suprafaţă mare, greu accesibilă şi au chemat în sprijin şi două UTV-uri.

„Lupta cu focul a durat mai bine de 5 ore, deoarece exista pericol de propagare la pădure şi gospodării”, a transmis ISU Dolj.

În urma incendiului au ars aproximativ 200 ha de vegetaţie uscată.

Al doilea incendiu a izbucnit pe raza localităţii Cerat, în urma căruia au ars aproximativ 30 de ha de vegetaţie uscată.

Nu au fost afectate locuinţe sau păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pompieri,
incendii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici