Două tinere au furat de Rusalii din cutia milei de la Biserica Enei din Capitală

Două tinere au fost prinse de jandarmi după ce au furat, în a doua zi de Rusalii, suma de 90 de lei din cutia milei de la Biserica Enei din Capitală.

Urmărește
354 afișări
Imaginea articolului Două tinere au furat de Rusalii din cutia milei de la Biserica Enei din Capitală

Două tinere au furat de Rusalii din cutia milei de la Biserica Enei din Capitală (Imagine: Jandarmeria Română)

O patrulă de jandarmi a fost sesizată, luni, în a doua zi de Rusalii, de preotul paroh al Bisericii Enei că două femei sustrag bani din cutia milei, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Jandarmeriei Capitalei.

Jandarmii le-au găsit în biserică pe cele două femei, în vârstă de 19 ani şi, respectiv, 27 de ani, care furaseră suma de 90 de lei forţând sistemul de închidere al cutiei cu o şurubelniţă.

Acestea au recunoscut că au furat banii şi au fost duse la secţia de poliţie pentru continuarea cercetărilor, fiind acuzate de furt calificat, faptă pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de la trei la 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici