Două zile de foc în România. Cod galben de caniculă în aproape toată ţara, duminică şi luni

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de caniculă, valabilă duminică şi luni în aproape toată ţara.

590 afișări
Imaginea articolului Două zile de foc în România. Cod galben de caniculă în aproape toată ţara, duminică şi luni

Două zile de foc în România. Cod galben de caniculă în aproape toată ţara, duminică şi luni

Potrivit ANM, în Crişana, Banat, sudul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, Dobrogea continentală şi în Moldova se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, va fi caniculă şi disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime vor fi în general de 35-36 de grade, pe arii restrânse mai ridicate în sud şi în est. Local, minimele nu vor coborî sub 20 de grade, caracterizând nopţi tropicale.

Marţi, 2 iulie, în sud-estul şi estul ţării, canicula va persista, disconfortul termic se va menţine ridicat, iar indicele temperatură-umezeală( ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod galben,
caniculă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici