DRDP Braşov, despre lucrările pe Valea Oltului: Au apărut căderi de bolovani pe şosea

  • Lucrările de defrişare a versantului de pe Valea Oltului au început luni, fiind efectuate de opt echipe de muncitori, anunţă DRDP Braşov.
  • Au apărut deja căderi de bolovani pe şosea, iar acestea vor continua odată cu avansarea lucrărilor.
Urmărește
343 afișări
Imaginea articolului DRDP Braşov, despre lucrările pe Valea Oltului: Au apărut căderi de bolovani pe şosea

DRDP Braşov, despre lucrările pe Valea Oltului: Au apărut căderi de bolovani pe şosea

Potrivit DRDP Braşov, în prima zi a lucrărilor de defrişare a versantului aflat în zona de protecţie a DN7 de pe Valea Oltului au fost deschise 5 zone cu 8 puncte de lucru pe care lucrează 8 echipe.

„Antreprenorul este mobilizat în teren cu 8 excavatoare, 1 autogreder, 4 încărcătoare grele, 8 autobasculante şi 3 echipe specializate în tăierea masei lemnoase de pe versant”, au transmit drumarii.

Conform acestora, deşi lucrările se fac la baza versantului, au apărut deja căderi de bolovani şi material lemnos pe partea carosabilă: „Acestea vor fi din ce în ce mai dese şi mai mari cantitativ odată cu avansarea lucrărilor care nu puteau fi executate sub trafic fără a pune în pericol viaţa celor care ar fi tranzitat această zonă”.

Autorităţile au anunţat că în perioada 8 iulie – 9 august, pe DN 7 Piteşti-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri – 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, traficul rutier se va desfăşura pe rute ocolitoare.

Măsura de închidere a circulaţiei rutiere a fost instituită, zilnic, în intervalul orar 6.00 – 20.00, pentru derularea lucrărilor de defrişare versant, ce se impun a fi executate premergător construcţiei autostrăzii Sibiu – Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici