Dugin îi trimite pe ucigaşul Krasikov să-i lichideze de rivalii regimului Putin: Du-te şi termină treaba / Iată persoanele de eliminat

Mesaj către asasinul tocmai eliberat în schimbul de ostatici cu Occidentul, pe lista cu cei vizaţi fiind aministratorul canalului de Telegram VChK-OGPU, fostul deputat Ponomarev, şeful SBU Vasili Maliuk, şeful Biroului Zelenskim Andri Iermak şi jurnalistul de investigaţie Grozev.

Urmărește
3985 afișări
Imaginea articolului Dugin îi trimite pe ucigaşul Krasikov să-i lichideze de rivalii regimului Putin: Du-te şi termină treaba / Iată persoanele de eliminat

Dugin îi trimite pe ucigaşul Krasikov să-i lichideze de rivalii regimului Putin: Du-te şi termină treaba / Iată persoanele de eliminat

„Krasikov, dragă, odihneşte-te, curând avem multă treabă... De exemplu, administratorul canalului de Telegram VChK-OGPU se bucură de fiecare eşec al nostru şi publică material de la duşmanii noştri...”.

Şi, apoi, imediat după: „Da, i-a fost dor şi de Ponomarev. Şi apoi sunt Maliuk, Yermak, Christo Grozev... În general, cred că lista este foarte lungă... Aşa că te faci bine curând sau între timp spune-le colegilor cum să o facă”.

Se întocmeşte, pentru prima dată, o listă semi-oficială a „duşmanilor poporului” în regimul Putin şi este trimisă public lui Vadim Krasikov - ucigaşul FSB care este un prieten personal al lui Putin şi tocmai eliberat în marele schimb de prizonieri dintre Occident şi Rusia,=

Mesajul este de la Alexander Dugin, filozoful fascismului rus. 

Lista viitorilor ucişi pe care o sugerează Dugin include administratorul canalului de Telegram „VChK-OGPU”, fostul deputat al Dumei de Stat Ilia Ponomarev, liderul multor acţiuni ale unui grup de „patrioţi” ruşi în război cu Putin, care a revendicat deja raidurile anterioare din regiunea Belgorod, şeful SBU, serviciile interne ucrainene, Vasili Maliuk, şeful Oficiului Preşedintelui Ucrainei, Andri Iermak, şi jurnalistul de investigaţie Christo Grozev, autor – pe platformele Bellingcat , Der Spiegel şi Insider – a mai multor informaţii despre serviciile ruseşti (inclusiv descoperirea, împreună cu Navalnîi şi echipa sa de reporteri) a asasinilor FSB care l-au otrăvit în Siberia (Navalnîi a supravieţuit în circumstanţe miraculoase, apoi a fost tratat în Germania prin mijlocirea directă a Angelei Merkel).

Cine este Vadim Krasikov? Pe 2 august, Vladimir Putin a mers personal să-l întâmpine la aeroport. El s-a întors din Germania, unde se afla în închisoare condamnat pe viaţă pentru uciderea comandantului ceceno-georgian Zelimkhan Khangoşvili (care a luptat împotriva lui Putin în războiul cecen din 2000), în centrul Berlinului, la Kleiner Tiergarten.

După cum au scris mai multe surse mass-media, Krasikov ar putea fi chiar un prieten personal al lui Putin, despre care se spune că ar fi frecventat poligonul cu el, iar Dmitri Peskov – purtătorul de cuvânt al Kremlinului – a confirmat că Krasikov „este un ofiţer FSB”.

Pe scurt, el şi Putin se cunoşteau bine. Preşedintele rus, în interviul cu Carlson, a spus deschis că îl voia pe Krasikov (un asasin al serviciilor secrete ruse) în schimbul lui Evan Gershkovich (jurnalist) şi a susţinut că acesta „a ucis un bandit, din patriotism”.

Dugin este unul dintre cei mai sălbatici propagandişti ai războiului lui Putin, de ani de zile. Mulţi analişti cred că serviciile ruse (el însuşi este fiul unui fost colonel de informaţii) îl folosesc ca instrument pentru a pătrunde în partidele europene.

Mass-media americană l-a definit în mod variat, de la „Rasputin lui Putin”, „filozoful lui Putin” şi, uneori, chiar „creierul lui Putin”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici