Efecte ale uraganului Milton. Meteorologii din SUA primesc ameninţări cu moartea

Meteorologii americani încearcă să lupte cu dezinformarea, între timp primind ameninţări cu moartea de la adepţii teoriei conspiraţiei, scrie Rolling Stone Magazine.

Urmărește
586 afișări
Imaginea articolului Efecte ale uraganului Milton. Meteorologii din SUA primesc ameninţări cu moartea

Efecte ale uraganului Milton. Meteorologii din SUA primesc ameninţări cu moartea

Cum uraganul Milton deja face ravagii în Florida, meteorologii se confruntă cu o creştere alarmantă a dezinformării şi primesc ameninţări cu moartea.

Matthew Cappucci, meteorolog din Washington D.C., a vorbit despre o schimbare semnificativă în ultimele luni în ceea ce priveşte teoriile conspiraţioniste, cum ar fi cele care susţin că guvernul controlează vremea, spre exemplu. Situaţia a generat un climat de neîncredere şi ameninţări la adresa specialiştilor.

James Spann, meteorolog din Alabama, a declarat, la rândul său, că este copleşit de mesajele negative şi teoriile conspiraţioniste, care îi distrag atenţia de la misiunea principală, aceea de a proteja oamenii în faţa dezastrelor naturale. Pe lângă provocările profesionale, stresul şi lipsa somnului contribuie la epuizarea specialiştilor în meteorologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici