Efective şi tehnică militară ale MApN participă la acţiuni de deszăpezire şi ajutorare a populaţiei

MApN precizează, într-un comunicat remis miercuri MEDIAFAX, că efective şi tehnică militară au participat, în ultimele ore, la acţiuni de deszăpezire şi ajutorare a populaţiei din zonele afectate de ninsori, ca urmare a solicitărilor administraţiei locale.

Urmărește
34 afișări
Imaginea articolului Efective şi tehnică militară ale MApN participă la acţiuni de deszăpezire şi ajutorare a populaţiei

Efective şi tehnică militară ale MApN participă la acţiuni de deszăpezire şi ajutorare a populaţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, militari şi tehnică din Brigada 8 Artilerie Mixtă Focşani au transportat două persoane din comuna Sihlea la Spitalul Judeţean din Focşani, iar în judeţul Buzău mai mulţi militari şi tehnică militară aparţinând unităţilor subordonate Comandamentului Operaţional Întrunit au ajutat la deblocarea autovehiculelor şi evacuarea persoanelor înzăpezite pe drumul Buzău-Făurei.

Conducerea MApN a luat măsuri pentru pregătirea subunităţilor de intervenţie din garnizoanele de reşedinţă care să fie în măsură să acţioneze cu promptitudine, la solicitarea organelor în drept, în sprijinul populaţiei afectate de viscol şi căderile de zăpadă. Centrul Naţional Militar de Comandă monitorizează în permanenţă situaţia din ţară, se mai arată în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici