Elon Musk a comentat în termeni duri zvonul că i-ar fi dăruit un Cybertruck Tesla lui Kadîrov

CEO-ul Tesla a pus capăt controversei legate de videoclipul cu tancul dotat cu mitralieră distribuit sâmbătă de liderul cecen pe Telegram.

Urmărește
6507 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a comentat în termeni duri zvonul că i-ar fi dăruit un Cybertruck Tesla lui Kadîrov

Elon Musk a comentat zvonul că i-ar fi dăruit un Cybertruck Tesla lui Kadîrov

„Eşti atât de retardat încât să crezi că i-am donat un Cybertruck unui general rus?”. Este răspunsul dur al lui Elon Musk, însoţit de emoticoane dezaprobatoare la adresa comentatorului american Seth Ambramson, care l-a acuzat că „oferă vehicule pregătite pentru utilizare militară inamicilor sancţionaţi ai Americii”.

„Generalul rus” la care se referă CEO-ul Tesla este liderul cecen Ramzan Kadîrov care sâmbătă a distribuit un videoclip cu el la bordul unui Cybertruck Tesla, cu centuri de muniţie la gât şi o mitralieră montată special.

„Elon, mulţumesc! Vino la Groznîi, te voi primi ca pe un oaspete bine venit", a scris Kadîrov pe Telegram.

Kadîrov a fost sancţionat de Statele Unite şi UE din cauza numeroaselor încălcări ale drepturilor omului şi, prin urmare, nu ar fi putut achiziţiona în mod normal camionul electric produs în Gigafactory din Austin.

Diverse surse mass-media străine vorbeau iniţial despre un cadou primit de la Musk. Cea mai plauzibilă ipoteză este că vehiculul ar fi ajuns în Cecenia prin piaţa neagră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici