Eroare: Autorităţile au alertat locuitorii altei comune pentru a prezenţa unui urs

  • Autorităţile din Neamţ au alertat, eronat, locuitorii altei comune de prezenţa unui urs.
  • Mesajul Ro-Alert a fost trimis joi seara locuitorilor din comuna Borleşti, însă prezenţa animalului a fost semnalată în satul Sabasa din comuna Borca.
Urmărește
1637 afișări
Imaginea articolului Eroare: Autorităţile au alertat locuitorii altei comune pentru a prezenţa unui urs

Eroare: Autorităţile au alertat locuitorii altei comune pentru a prezenţa unui urs

Autorităţile din Neamţ au alertat, eronat, locuitorii altei comune de prezenţa unui urs. Mesajul Ro-Alert a fost trimis joi seara locuitorilor din comuna Borleşti, însă prezenţa animalului a fost semnalată în satul Sabasa din comuna Borca.

Prezenţa unui urs a fost semnalată în satul Sabasa din comuna Borca, joi, la ora 22:07.

„Mesajul Ro Alert a fost transmis cetăţenilor din localitatea în care a fost semnalată prezenţa animalului, însă dintr-o eroare mesajul la presă a fost transmis eronat, cu comuna Borleşti”, transmite ISU Neamţ.

UPDATE

„La ora 22:07, prin apel la 112 a fost semnalată prezenţa unui urs în satul Sabasa din comuna Borca. ISU Neamţ a transmis mesaj prin RO ALERT cetăţenilor din zona în care a fost semnalată prezenţa animalului.

Din greşeală, presa a fost anunţată prin sms despre faptul că prezenţa ursului a fost semnalată într-o altă comună, respectiv comuna Borleşti”, precizează ISU Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici