Este restabilită legătura feroviară între Timişoara şi Szeged, după un memorandum semnat joi

  • Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii din România şi Ministerul Afacerilor Externe şi Comerţului din Ungaria au semnat un memorandum pentru restabilirea legăturii feroviare între Timişoara şi Szeged.
  • Memorandumul a fost aprobat joi de Guvern.
Urmărește
338 afișări
Imaginea articolului Este restabilită legătura feroviară între Timişoara şi Szeged, după un memorandum semnat joi

Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Guvernul a aprobat joi memorandumul semnat între Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii din România şi Ministerul Afacerilor Externe şi Comerţului din Ungaria, care are ca scop asigurarea unui trafic feroviar internaţional fluent între cele două ţări.

Refacerea acestei legături feroviare va asigura dezvoltarea economică a judeţului Timiş, cu impact pozitiv pentru întreaga regiune, spune ministrul Transporturilor din România, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

„Demersul a fost convenit în cadrul întrevederii din luna septembrie a anului trecut (2023) pe care am avut-o la Timişoara cu ministrul afacerilor externe şi comerţului exterior din Ungaria, Péter Szijjártó”, spune Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici