Europol prezintă noua uniformă a poliţiştilor: Rupturi, iar banda de cauciuc se descompune

  • Sindicatul Europol prezintă noua uniformă a poliţiştilor: Rupturi care apar în zona cusăturilor, banda de cauciuc care se descompune şi bumbacul e de cea mai proastă calitate.
  • Costul, susţin sindicaliştii, a ajuns aproape triplu, de la aproximativ 2800 la aproximativ 7500 de lei.
Urmărește
927 afișări
Imaginea articolului Europol prezintă noua uniformă a poliţiştilor: Rupturi, iar banda de cauciuc se descompune

Sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

„Nu, nu este vorba despre un tricou găsit în punga de pufuleţi cu surprize. Este chiar tricoul din componenţa noii uniforme de poliţie. Aşa arată tricoul de <intervenţie>, spălat de 3 ori, la o temperatură de 30 grade, conform instrucţiunilor.
Sigur, ne aşteptăm ca Poliţia Română să spună din nou, tot <pe surse>, că poza este fake, sau că poliţistul a deteriorat intenţionat tricoul. La etajul 1 al IGPR-ului totul e în <parametri> iar materialele <se încadrează în specificaţiile tehnice de produs>”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Europol.

Sindicaliştii afirmă că „rupturile care apar în zona cusăturilor, banda de cauciuc care se descompune şi bumbacul de cea mai proastă calitate, îi fac invidioşi pe cei mai mari producători de textile din China”.

„Niciodată nu s-a înregistrat un raport calitate-preţ atât de mare. Să plăteşti atât de mult pentru un material atât de slab calitativ, este visul oricărui comerciant. Este inexplicabil cum Poliţia Română depune eforturi consistente, inclusiv prin interpelarea unor jurnalişti pe firul scurt, pentru a diminua impactul mediatic cu privire la fiasco-ul schimbării noii uniforme, al cărui cost a ajuns aproape triplu, de la aprox. 2800 lei la aprox. 7500 lei”, se arată în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici