Evadare eşuată la Tribunalul Bucureşti: Arestat pentru furt, prins după 25 de minute de fugă

Un bărbat de 34 de ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a evadat luni în timp ce era escortat la Tribunalul Bucureşti, fiind prins de poliţişti după mai puţin de o jumătate de oră.

Urmărește
162 afișări
Imaginea articolului Evadare eşuată la Tribunalul Bucureşti: Arestat pentru furt, prins după 25 de minute de fugă

Evadare eşuată la Tribunalul Bucureşti: Arestat pentru furt, prins după 25 de minute de fugă

Incidentul a avut loc în jurul orei 9.40, când un grup de şapte persoane private de libertate era dus la Tribunal. În momentul în care poliţiştii îi coborau pe deţinuţi din vehicul, bărbatul a profitat de un moment de neatenţie şi a fugit spre ieşirea principală.

La 25 de minute după evadare, fugarul a fost prins.

Poliţia Capitalei precizează că a fost deschisă o anchetă internă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul şi pentru a lua măsurile necesare.

Bărbatul era arestat preventiv timp de 30 de zile pentru furt calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici