Evenimentul „Străzi deschise” se extinde în week-end în sectorul 3 al Capitalei

„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” se extinde, în weekendul 28-29 septembrie, în sectorul 3 al Capitalei, pe Strada Prevederii, cu un program artistic conceput pentru publicul de toate vârstele, iar Calea Victoriei redevine spaţiu pentru plimbări în aer liber.

Urmărește
666 afișări
Imaginea articolului Evenimentul „Străzi deschise” se extinde în week-end în sectorul 3 al Capitalei

Evenimentul „Străzi deschise” se extinde în week-end în sectorul 3 al Capitalei

„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” se extinde, în weekendul 28-29 septembrie, în sectorul 3 al Capitalei, pe Strada Prevederii (între Bulevardul Nicolae Grigorescu şi Strada Vlăhiţa), cu un program artistic conceput pentru publicul de toate vârstele, iar Calea Victoriei redevine spaţiul preferat pentru plimbările în aer liber.

În cadrul programului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” din acest weekend vor fi instituite restricţii rutiere pe Calea Victoriei în intervalul 10:00-22:00. Se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum de la intersecţia cu Bulevardul Dacia, Strada Ştirbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu, Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Traficul rutier pe Calea Victoriei se va relua pe timpul nopţii până dimineaţa (în ziua de sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00. Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

În sectorul 3 al Capitalei, începând de sâmbătă, 28 septembrie, ora 07:00, până luni, 30 septembrie, ora 02:00, traficul este restricţionat pe Strada Prevederii, pe segmentul de drum cuprins între Bulevardul Nicolae Grigorescu şi Strada Vlăhiţa.

Locuitorii Capitalei sunt invitaţi să admire expoziţiile de artă decorativă şi iconografie, pictură, grafică şi design vestimentar, ce pot fi vizitate, în intervalul 15:00-20:30, la Şcoala de Artă Bucureşti din sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Cuza Vodă nr. 100.

Proiectul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive al Municipiului Bucureşti – în calitate de operatori zonali, invită publicul să redescopere oraşul într-o manieră inedită şi interactivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici