Expoziţia „Frumuseţe fără tipare” adună fonduri pentru Roxana

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Expoziţia „Frumuseţe fără tipare” adună fonduri pentru Roxana

Expoziţia „Frumuseţe fără tipare” adună fonduri pentru Roxana

Lansăm invitaţia de a ne fi aproape la evenimentul campaniei „Frumuseţe fără tipare”, iniţiat de comunitatea Sunt Aici - Piatra Neamţ.

Vă aşteptăm vineri, 27 septembrie, ora 17:00, la Salon Avangarde, Central Plaza, la expoziţia „Frumuseţe fără tipare”, realizată de fotograful Gabriel Stănescu pentru a celebra frumuseţea autentică, diversitatea feminină şi să oferim speranţă Roxanei.

Expoziţia de fotografie alb-negru aduce în prim-plan 30 modele feminine ce reprezintă diferite tipologii de frumuseţe, indiferent de vârstă, greutate, trăsături fizice, etnie sau condiţii sociale, cu vârste cuprinse între 1 an şi 99 de ani.

Diversitatea este elementul central al acestui eveniment, completat de momente artistice de excepţie susţinute de artiştii Andrei Gafton la pian, Isabela Stănescu şi Iustin Paraschiv.

Printre modelele acestei campanii se numără şi Roxana, o tânără mamă de doar 19 ani, care în ciuda diagnosticului de limfom Hodgkin, luptă cu determinare pentru viaţa sa. Aceasta este doar una dintre poveştile puternice surprinse în expoziţie, care aduc în prim-plan nu doar frumuseţea exterioară, ci şi rezistenţa interioară şi curajul.

Întâlnirea cu Roxana a adus un nou scop evenimentului nostru, oferindu-i o dimensiune caritabilă. Urmărim strângerea de fonduri pentru Roxana, şi le mulţumim celor din Asociaţia „Născută Înger” care ne-au prezentat povestea unei învingătoare.

Donarea unei sume minime recomandate de 50 Ron va contribui la strângerea de fonduri necesare pentru tratamentele Roxanei.

Fiecare contribuţie va face o diferenţă semnificativă în lupta sa împotriva acestei boli.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici