Femeia care a fost incendiată de soţ, în stare critică. Ea şi copila, duse la un spital din Capitală

  • Femeia incediată de soţ în localiatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, este în stare critică.
  • Atât ea, cât şi fetiţa de 9 ani care era în încăpere, vor fi duse la Bucureşti.
Urmărește
230 afișări
Imaginea articolului Femeia care a fost incendiată de soţ, în stare critică. Ea şi copila, duse la un spital din Capitală

În urma evenimentului produs luni, în jurul amiezii, în localitatea Nepos, trei persoane au suferit arsuri, mai multe echipaje UPU-SMURD intervenind pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

Astfel, femeia în vârstă de 33 de ani, soţia agresorului, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

O a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost dusă la UPU Bistriţa cu arsuri circulare la nivelul picioarelor, reprezentând 20% din suprafaţa corpului. Potrivit reprezentanţilor Spitalului din Bistriţa, copila a fost stabillizată şi pregătită pentru a fi, de asemenea, transportată la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa urmează să ajungă şi un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală (faţă, mâna stângă şi piciorul stâng). Acesta va rămâne internat pe Secţia Chirurgie Generală a SCJUB.

Un bărbat de 42 de ani este cercetat de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud după ce, luni, ar fi aruncat cu benzină într-o încăpere în care se aflau soţia lui şi cei trei copii ai lor şi le-a dat foc.

Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor neînţelegeri cu soţia, bărbatul de 42 de ani ar fi aruncat cu benzină în interiorul încăperii unde se aflau soţia şi cei 3 copii, după care ar fi dat foc.

Soţia, bărbatul şi unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigaţi de către echipajele medicale.

„La faţa locului a ajuns patrula de la secţia rurală, fiind trimisă şi grupa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. În funcţie de aspectele ce vor fi stabilite la faţa locului, se vor dispune şi alte măsuri”, a transmis Poliţia Bistriţa-Năsăud.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportat la tentativa la infracţiunea de omor calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici