Fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad a fost reţinută

  • Laura Crişan, fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă de acum mai bine de 3 ani, a fost reţinută în noaptea de miercuri spre joi, după mai bine de 6 ore de audieri.
  • Ea este suspectată că ar fi comandat uciderea tatălui, pentru că urma să o dezmoştenească.
Urmărește
668 afișări
Imaginea articolului Fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad a fost reţinută

Fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad a fost reţinută

Laura Crişan şi alte două persoane au fost duse la audieri miercuri seara, surse judiciare declarând că fiica omului de afaceri ar fi fost „creierul” atacului cu bombă în urma căruia tatăl acesteia a murit.

Femeia şi cei doi bărbaţi au fost audiaţi ca suspecţi în dosarul privind explozia autoturismului lui Ioan Crişan, în parcarea unui magazin din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa de 29 mai 2021.

Se pare că Laura Crişan ar fi plătit 100.000 de euro pentru uciderea tatălui în atentatul cu bombă din Arad.

Surse judiciare afirmă că fiica afaceristului ar fi plănuit uciderea tatălui din motive financiare, părintele urmând să o dezmoştenească.

„Dosarul a fost preluat de PÎCCJ de la parchetul local având în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care şi-au desăşurat activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală. În cauză au fost efectuate numeroase activităţi investigative şi de cercetare penală, activităţi derulate în mod constant şi care au presupus inclusiv activităţi de cooperare judiciară internaţională”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici