Focuri de armă într-un parc din Botoşani. Bărbat reţinut pentru 24 de ore

  • Incident în noaptea de luni spre marţi în Botoşani, când un bărbat a fost surprins trăgând cu o armă într-un parc public.
  • Evenimentul a declanşat intervenţia rapidă a forţelor de ordine şi o anchetă.
Urmărește
95 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă într-un parc din Botoşani. Bărbat reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat ar fi tras, în plan vertical, cu o armă într-un parc din oraşul Botoşani. Mai multe echipaje de poliţie au fost trimise acolo, iar în scurt timp a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa o armă şi patru cartuşe. Acestea au fost ridicate de poliţişti, iar bărbatul a fost dus la poliţie.

Ulterior, miercuri dimineaţă, o percheziţie a avut loc la locuinţa acestuia, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, printre care 22 de cartuşe.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici