Fostul şef IPJ Constanţa, demisionar după tragedia din 2 Mai, numit consul al României în Pakistan

  • Adrian Constantin Glugă, fostul şef al IPJ Constanţa, demisionar în urma tragediei de la 2 Mai, a fost numit încă din primăvară, Consulul României în Pakistan.
  • Partidul Reper cere MAE explicaţii publice în acest caz şi rechemarea lui Glugă în ţară.
Urmărește
316 afișări
Imaginea articolului Fostul şef IPJ Constanţa, demisionar după tragedia din 2 Mai, numit consul al României în Pakistan

Sursa foto: IPJ Constanţa

Informaţia numirii lui Adrian Constantin Glugă, fostul şef al IPJ Constanţa, demisionar în urma tragediei de la 2 Mai, a fost dezvăluită recent prin intermediul unei investigaţii a jurnaliştilor de la Europa Liberă.

„O nouă sinecură cu suspiciuni de integritate este plasată discret, prin detaşare ţinută la secret, în fruntea unui consulat al României din străinătate. „Profesionalizarea” MAE a atins cel mai înalt nivel sub guvernul Ciolacu şi umbrela ocrotitoare a preşedintelui Iohannis. Această numire este o palmă dată familiilor victimelor de la 2 Mai şi sfidează profesioniştii din misiunile diplomatice şi consulare ale României”, a declarat Ramona Strugariu, copreşedinta Reper.

Partidul Reper cere Ministerului Afacerilor Externe să explice public care au fost criteriile de evaluare şi considerentele în baza cărora s-a făcut numirea domnului Glugă în postul de consul şi rechemarea imediată a acestuia în ţară.

„Dacă argumentul pentru sinecuri este lipsa de personal, dacă nu au absolut nicio valoare profesionalismul şi integritatea, ba dimpotrivă, atunci să nu ne mai mire nici revolta oamenilor, nici faptul că nu mai au încredere în guvern şi că votează populişti. Le daţi toate motivele din lume să o facă”, a conchis Ramona Strugariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici