- Home
- Social
- CLUJ-NAPOCA, (12.03.2017, 10:37)
- Vasile Magradean
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
FOTO Un fost însoţitor de zbor şi-a investit economiile în crearea unui lanţ de restaurante cu burgeri
Un fost însoţitor de zbor din Cluj-Napoca în vârstă de 31 de ani şi-a investit economiile în crearea unui lanţ de restaurante unde se servesc burgeri cu reţete unicat. "Vedeta" este burgerul cu gogoşari muraţi, cu un sos secret din şapte ingrediente şi care are 1.500 de calorii.
Urmărește
1870 afișări
Un fost însoţitor de zbor şi-a investit economiile în crearea unui lanţ de restaurante cu burgeri
Eduard Ebinca a fost patru ani şi jumătate însoţitor de zbor pentru o companie aeriană din Dubai şi a avut, astfel, ocazia să vadă o mulţime de ţări de pe întreg globul.
Pasionat de burgeri, a gustat acest produs în ţările vizitate, după care s-a gândit să renunţe la slujbă şi să devină antreprenor, planul său fiind crearea unui lanţ de restaurante unde clienţii să servească cel mai bun burger.
”Am fost însoţitor de zbor şi, după am văzut lumea, am încercat să îmi găsesc o afacere de nişă şi m-am gândit să încep cu un restaurant tip fast-food unde se servesc burgeri. Investiţia a pornit cu banii economisiţi şi cu banii primiţi în baza unui proiect de tip start-up. Am deschis primul la Cluj-Napoca în urmă cu doi ani şi am urmărit cum evoluează piaţa, după care a urmat zilele trecute al doilea restaurant, în urma unei investiţii de 100.000 de euro, împreună cu un asociat. Planul este crearea unui lanţ de astfel de restaurante, cam unul la un an, un an jumătate, următorul fiind de genul sports-bar, cu televizoare. Reţetele, conceptul, le-am luat cu precădere din trei ţări în care am fost, SUA, Australia şi Noua Zeelandă, unde oamenii sunt mari consumatori de burgeri. Am degustat burgeri pe unde am fost şi am creat reţete speciale, testate întâi pe prieteni, am adunat diverse reţete şi le-am pus împreună. Pot spune că reţetele noastre sunt unicat”, a declarat Ebinca pentru corespondentul MEDIAFAX.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Potrivit acestuia, în cel de-al doilea restaurant, pe lângă burgeri, clienţii pot opta pentru steak de vită şi costiţe, prăjite într-un cuptor pe cărbuni, la fel cum a văzut în SUA.
”Folosim carne de vită Black Angus, care e foarte bună dar mai scumpă, dar şi vită românească, care este şi ea bună, dar mai ieftină. În funcţie de posibilităţile clienţilor. Pentru costiţe avem un sos special, care conţine, printre altele, whisky, sos de soia şi suc de ananas”, a mai spus antreprenorul.
Vedeta burgerilor este ”Smoke&Fire” care conţine carne de vită Black Angus, gogoşari muraţi, bacon, brânză cheddar şi un sos picant, a cărui compoziţie cu 7 ingrediente este secretă, produsul având circa 1.500 de calorii.
”Chifla o produce special pentru noi o brutărie din Cluj, iar pentru cei care nu consumă carne avem şi burgeri vegetarieni, din compoziţia cărora fac parte ciuperci făcute pe grill, cu sos pesto, roşii uscate şi mozzarela”, a spus acesta.
Eduard Ebinca susţine că burgerul este un produs care prinde din ce în mai mult în România, după ce consumatorii încep să depăşească etapa culinară a clasicele mici, ceafă şi piept de pui la grătar şi şaorma.
Citeşte şi: LOCURI de MUNCĂ la Iaşi: Grupul german Preh îşi deschide o reprezentanţă în oraş, cu peste 50 de angajaţi
Citeşte şi: Ministerul Dezvoltării cumpără cuptoare cu microunde şi frigidere, iar Ministerul Transporturilor telefoane ”smartphone de ultimă generaţie”
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe