Fragmente ale unei drone de origine rusească, ridicate din apropiere de Periprava, judeţul Tulcea

Echipe din MApN, în cooperare cu specialişti din Serviciul Român de Informaţii şi Ministerul Afacerilor Interne, au cercetat proximitatea localităţii Periprava, judeţul Tulcea, de unde au ridicat fragmente ale unei drone de origine rusească.

Urmărește
808 afișări
Imaginea articolului Fragmente ale unei drone de origine rusească, ridicate din apropiere de Periprava, judeţul Tulcea

Fragmente ale unei drone de origine rusească, ridicate din apropiere de Periprava, judeţul Tulcea

Forţe ale Ministerului Apărării Naţionale au executat, duminică, acţiuni de căutare ale unor eventuale fragmente de drone căzute în urma atacurilor, din noaptea anterioarǎ, efectuate de forţele ruse asupra unor obiective civile şi de infrastructură portuară din Ucraina, în proximitatea frontierei cu România.

Luni, MApN a transmis un comunicat de presă în care informează că echipele sale, în cooperare cu specialişti din Serviciul Român de Informaţii şi Ministerul Afacerilor Interne, au cercetat proximitatea localităţii Periprava, judeţul Tulcea, de unde au ridicat fragmente ale unei drone de origine rusească.

Aceste fragmente urmează să fie expertizate, conform procedurilor legale.

În perioada următoare vor fi executate acţiuni de cercetare şi în proximitatea localităţii Caraorman, unde a fost semnalată o altă posibilă zonă de impact.

MApN menţionează cǎ, atât aria cercetată în apropierea localităţii Periprava, cât şi posibila zonă de impact din proximitatea localităţii Caraorman, se află în zone mlăştinoase, în afara localităţilor, nefiind afectate elemente de infrastructură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici