Frankfurt: Aeronava lui Băsescu, ţinută la sol de o furtună puternică

Preşedintele Traian Băsescu a aşteptat, luni spre marţi noaptea, la Frankfurt, peste 80 de minute pentru ca aeronava prezidenţială să poată decola spre Bucureşti, din cauza unei furtuni puternice.

Urmărește
62 afișări
Imaginea articolului Frankfurt: Aeronava lui Băsescu, ţinută la sol de o furtună puternică

Frankfurt: Aeronava lui Băsescu, ţinută la sol de o furtună puternică (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a participat, luni, la Frankfurt, la aniversarea Băncii Centrale Europene.

Zborul de întoarcere la Bucureşti era programat la scurt timp după ora locală 22.00 (ora 23.00 în România), urmând să ajungă în Capitala României la ora 1.10.

După îmbarcarea preşedintelui şi a delegaţiei care l-a însoţit, aeronava s-a pus în mişcare, rulând pe pista aeroportului din Frankfurt.

Înainte de a intra pe pista de decolare, aeronava a fost oprită, la fel ca şi celelalte avioane care se pregăteau de decolare, din cauza furtunii şi a descărcărilor electrice.

După aproximativ 80 de minute de staţionare la sol, aeronavei i s-a permis decolarea, ajungând la Bucureşti fără probleme, însă cu aceeaşi întârziere faţă de ora programată pentru aterizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici