Franţa: Un activist de extremă stânga, arestat în legătură cu atacurile asupra reţelei de căi ferate

Un activist de extremă stânga a fost arestat în legătură cu atacul asupra reţelei feroviare de mare viteză din Franţa de vineri, a declarat luni ministrul de interne, Gerald Darmanin.

Urmărește
222 afișări
Imaginea articolului Franţa: Un activist de extremă stânga, arestat în legătură cu atacurile asupra reţelei de căi ferate

Franţa: Un activist de extremă stânga, arestat în legătură cu atacurile asupra reţelei de căi ferate

Potrivit Reuters, aceasta este prima arestare anunţată public de la atacul care a avut loc vineri, cu câteva ore înainte de începerea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Duminică, operatorul feroviar naţional din Franţa a anunţat că a finalizat reparaţiile la infrastructura deteriorată.

Societatea Naţională a Căilor Ferate Franceze (SNCF) informă că majoritatea trenurilor au circulat conform planului duminică, iar luni se va relua serviciul complet.

Angajaţii companiei au lucrat non-stop pentru a repara manual cablurile de fibră optică, care au fost vizate de atac pe liniile Nord, Bretania şi Sud-Vest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici