- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (29.05.2012, 12:55)
- Livia Ispas ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Fundaţia pentru SMURD a câştigat marele premiu al Galei Societăţii Civile. Lista completă a câştigătorilor
Marele premiu al Galei Societăţii Civile a revenit Fundaţiei pentru SMURD, pentru proiectul "Parteneriat pentru viaţă - Soluţia de Telemedicină", care a câştigat şi premiul I la secţiunea Sănătate. Câştigătorii ediţiei a X-a a Galei Societăţii Civile au fost aleşi dintr-un total de 176 de proiecte înscrise în competiţie.
Urmărește
525 afișări
Fundaţia pentru SMURD a câştigat marele premiu al Galei Societăţii Civile. Lista completă a câştigătorilor
Fundaţia pentru SMURD, care în parteneriat cu Vodafone România a reuşit să implementeze la nivel naţional soluţia de telemedicină, ce permite transmiterea simultană a parametrilor medicali şi identificarea în timp util a cazurilor grave, a fost desemnată câştigătoarea marelui premiu.
La secţiunea "Educaţie, Învăţământ, Cercetare", premiul întâi a revenit Asociaţiei Ovidiu Rom, pentru proiectul "Fiecare copil în grădiniţă", iar la secţiunea Artă şi Cultură câştigător a fost proiectul "LiterNet.ro (2011)", al Asociaţiei LiterNet.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Gabriel Cotabiță a murit la vârsta de 69 de ani
-
Peste 100.000 de români au votat în străinătate la alegerile prezidenţiale
-
În Schengen, dar cu controale la graniţă. Surse bulgare: controalele la frontierele terestre vor rămâne în vigoare timp de cel puţin şase luni după aderare. Excepţie pentru graniţa Bulgaria-Grecia
-
Vin banii europeni. Cum pot companiile să obţină finanţare de peste 1 milion de euro şi ce condiţii trebuie să bifeze
Campania de advocacy "Apel pentru indemnizaţia mamelor" a Asociaţiei M.A.M.E. a câştigat premiul întâi la secţiunea Apărarea drepturilor individuale/ colective, iar proiectul "Hospice la Bucharest International Marathon", al Hospice Casa Speranţei, a fost câştigătorul secţiunii Comportament civic şi participare publică.
La secţiunea Incluziune socială, premiul întâi a revenit proiectului "Şcoala diversităţii - sectorul 5, promotor al educaţiei incluzive şi non-discriminării în şcoală", al Asociaţiei Sfântul Stelian şi "Big Build 2011", Habitat for Humanity România.
Fundaţia Inimă de Copil a primit premiul întâi pentru Centrul de intervenţie timpurie pentru copilul cu dizabilităţi, la secţiunea Servicii de asistenţă socială.
Proiectele "Plantăm fapte bune în România", al EcoAssist şi "Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică", al Asociaţiei Team Work, au primit premiul întâi la secţiunea Protecţia mediului, iar la categoria Dezvoltare economică şi socială câştigător a fost proiectul "ECO H2O - Prima staţie de epurare ecologică", al Mihai Eminescu Trust.
"Fă următorul pas!", proiectul Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României, a câştigat premiul întâi la secţiunea Proiecte pentru tineret, iar pentru campanii de voluntariat, câştigător a fost proiectul Big Build 2011, al organizaţiei Habitat for Humanity România.
La secţiunea "Buget - / Eficienta +", premiul a fost revendicat de proiectul LiterNet.ro (2011), implementat de Asociaţia LiterNet.
Auditul Serviciilor Sociale pentru Copii din România, realizat de Hope and Homes for Children România, a câştigat Premiul pentru Impact, iar Premiul pentru Durabilitate a fost acordat proiectului "ECO H2O - Prima staţie de epurare ecologică".
Premiul pentru Originalitate a fost câştigat de Limonada lui Iulian, proiect realizat de Asociaţia Beneva, iar la Proiecte şi campanii de CSR, premiul I a fost acordat Asociaţiei Ovidiu Rom şi Carrefour pentru proiectul "Fiecare Copil în Grădiniţă".
La secţiunea Programe sunt doi câştigători ai premiului I: "Sprijinirea/ construcţia şi dotarea, la nivel naţional, a centrelor de formare SMURD", Fundaţia pentru SMURD şi "Hospice Casa Speranţei, 2 decenii de Îngrijire Paliativă în România", proiect realizat de Hospice Casa Speranţei.
Premiul Dan Manoleli pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, acordat pentru al doilea an în cadrul Galei, a fost oferit organizaţiei Policy Center for Roma and Minorities.
Cu ocazia ediţiei aniversare, premiile speciale oferite de către Fundaţia Gala Societăţii Civile s-au dus către marii finanţatori ai sectorului non-profit, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea societăţii civile: CEE TRUST - Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, Fundaţia Soros România, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Comisia Europeană, Norway Grants and EEA Grants, Swiss-Romanian Cooperation Programme (Programul de Cooperare Elveţiano-Român) şi Romanian-American Foundation.
Festivitatea de premiere a avut loc luni, la Opera Naţională şi a fost prezentată de Paula Herlo şi Alex Dima, seniori corespondenţi ai Ştirilor ProTv.
Evenimentul a reprezentat un prilej de întâlnire pentru aproape o mie de reprezentanţi ai sectorului non-profit, lideri şi formatori de opinie ai societăţii civile şi ai sectorului neguvernamental, personalităţi publice care s-au remarcat de-a lungul timpului prin implicarea activă în societatea civilă din România, dar şi reprezentanţi ai sectoarelor public şi privat.
Iniţiată în anul 2002, de-a lungul celor zece ediţii ale Galei Societăţii Civile au fost înscrise în competiţie peste 1.300 de proiecte, semnate de către organizaţii non-profit, neguvernamentale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice.
Încă de la prima ediţie, când au fost înscrise 38 de proiecte în competiţie, misiunea Galei a rămas aceeaşi, aceea de a promova şi premia activitatea sectorului non-profit.
Gala Societăţii Civile este un proiect al Fundaţiei "Gala Societăţii Civile", part of Millenium People.
Citește pe alephnews.ro: Moscova nu are bani nici să câștige războiul cu Ucraina, nici să piardă. Care este situația economică a Rusiei
Citește pe www.zf.ro: Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Gabriel Cotabiță a murit cu o mare durere în suflet 😢 Se plângea soției sale că nu îl mai…
CANCAN.RO
Ce a primit o clientă, după ce a comandat piept de pui în restaurantul lui Dani Oțil: „M-am îmbolnăvit pe loc”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe