Furtuna de pe parcursul nopţii a provocat întârzieri ale trenurilor din vestul României

  • Furtuna din noaptea de sâmbătă spre duminică a afectat traficul feroviar.
  • Vântul puternic şi crengile rupte au rupt cablurile electrice şi au blocat calea ferată.
  • Câteva trenuri au fost oprite pe traseu.
Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Furtuna de pe parcursul nopţii a provocat întârzieri ale trenurilor din vestul României

Furtuna de pe parcursul nopţii a provocat întârzieri ale trenurilor din vestul României

Potrivit CFR, echipele de intervenţie au acţionat pe intervalul de staţii Radna - Vărădia pentru „refacerea geometriei liniei de contact, îndepartarea mai multor crengi şi înlocuirea de console, intervenţii necesare pentru repunerea sub tensiune a firului de contact”.

Trenurile au fost oprite temporar, în intervalul orar 19.00 - 21.12, pentru a facilita accesul personalului feroviar cu drezina pantograf, remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici