Patronul unui fast-food livrează zilnic pizza la spital chiar dacă vânzările au scăzut cu 50% din cauza epidemiei
This browser does not support the video element.
Uneori munca te solicită atât de tare încât uiţi să mai mănânci. Prin asta trec, cel mai probabil, medicii noştri, care abia mai au timp să respire sub valul de cazuri cu noul coronavirus. Ciprian, un patron de fast-food din Craiova, s-a gândit să le facă o surpriză.
„Facem o pizza cu super topping de praz. Prima dată ne dezinfectăm. Luăm mănuşile”, ne arată Ciprian.
Ciprian prepară o pizza specială pe care o duce personal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. În unele zile, cuptorul este încins doar pentru mâncarea donată medicilor.
Ciprian Ogarcă – patron fast-food: Cu toţii trecem printr-o perioadă grea şi, ca toate firmele, şi firma mea, Praz Vegas este puţin afectată. Cu toate astea am luat hotărârea să fim
Solidaritatea lui Ciprian îi ajută pe medici să nu se simtă singuri în această luptă. Pizza e doar un bonus pentru ei.
dr. Mugur Popescu-medic ATI, SJU Craiova: Când eşti speriat, ca orice om, chiar dacă eşti medic şi eşti pregătit pentru foarte multe lucruri(…) te simţi extraordinar când ştii că lumea e alături de tine. Cel puţin ştii că îţi apreciază munca şi te apreciază pe tine ca om, în primul rând şi ulterior ca medic.
La secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, în 24 de ore lucrează, în medie, 18 cadre medicale.