Gândul: De frica DNA, nimeni nu vrea să fie director la Compania de Autostrăzi

Verificările făcute de DNA au băgat groaza în şefimea din Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR): de luni de zile nimeni nu mai îndrăzneşte să semneze nici o hârtie importantă, activitatea instituţiei fiind practic blocată.

Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Gândul: De frica DNA, nimeni nu vrea să fie director la Compania de Autostrăzi

Gândul: De frica DNA, nimeni nu vrea să fie director la Compania de Autostrăzi

Conform unor surse din cadrul CNADNR, Ludovic Orban ar vrea să urnească lucrurile schimbându-l pe directorul general Mihai Grecu, iar luni a fost cât pe ce să anunţe public această „mutare”.
Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici