Gândul: Vânzările de porci româneşti, „îngrăşate“ de dioxina irlandeză
Irlanda a reluat, ieri, comercializarea cărnii de porc, după ce experţii europeni în siguranţă alimentară au indicat că respectiva carne de porc nu prezintă riscuri la adresa sănătăţii consumatorilor.
Gândul: Vânzările de porci româneşti, „îngrăşate“ de dioxina irlandeză
Chiar şi cea care conţine un anumit nivel de dioxină, substanţă cancerigenă, nu are decât riscuri foarte scăzute la adresa sănătăţii, potrivit autorităţii europene de siguranţă alimentară (EFSA).
Află cum au ales comercianţii români să îşi liniştească clienţii în privinţa cărnii de porc pe www.gandul.info
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO