Gândul: Vânzările de porci româneşti, „îngrăşate“ de dioxina irlandeză

Irlanda a reluat, ieri, comercializarea cărnii de porc, după ce experţii europeni în siguranţă alimentară au indicat că respectiva carne de porc nu prezintă riscuri la adresa sănătăţii consumatorilor.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Gândul: Vânzările de porci româneşti, „îngrăşate“ de dioxina irlandeză

Gândul: Vânzările de porci româneşti, „îngrăşate“ de dioxina irlandeză

Chiar şi cea care conţine un anumit nivel de dioxină, substanţă cancerigenă, nu are decât riscuri foarte scăzute la adresa sănătăţii, potrivit autorităţii europene de siguranţă alimentară (EFSA).

Află cum au ales comercianţii români să îşi liniştească clienţii în privinţa cărnii de porc pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici