BREAKING NEWS  Germania, masacru de familie în Baden-Württemberg: atacatorul a ucis două persoane şi a rănit alte două, apoi şi-a luat viaţa

Un bărbat de 63 de ani a deschis focul asupra rudelor sale şi apoi s-a sinucis.

Urmărește
2485 afișări
Imaginea articolului Germania, masacru de familie în Baden-Württemberg: atacatorul a ucis două persoane şi a rănit alte două, apoi şi-a luat viaţa

Germania, masacru de familie în Baden-Württemberg: atacatorul a ucis două persoane şi răneşte alte două, apoi şi-a luat viaţa

Un bărbat de 63 de ani a împuşcat în casă, ucigând mai mulţi membri ai familiei. Tragedia a avut loc la Albstadt-Lautlingen din Baden-Wurttemberg, Germania. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, nu ar exista niciun pericol pentru populaţia oraşului.

Se pare că ucigaşul este un vânător. Un bărbat de familie care şi-a împuşcat mama în vârstă de 84 de ani, apoi pe fiul de 24 de ani şi, în cele din urmă, şi-a luat viaţa.

De asemenea, a încercat să-şi ucidă soţia şi cealaltă fiică. Fata este grav rănită, viaţa ei este în pericol, în timp ce soţia ei a fost grav rănită.

Cei doi au fost transportaţi cu elicopterul la spital. Presupusul vinovat a fost găsit mort în grădina casei familiei. Şi-ar fi luat viaţa imediat după ce a comis masacrul.

Vecinii şi locuitorii din zonă ar fi fost cei care au sunat astăzi la numărul de urgenţă în jurul orei 12.30, după ce au auzit împuşcături.

La faţa locului au sosit imediat maşinile de intervenţie, iar poliţiştii au putut stabili amploarea tragediei în familie. Masacrul a avut loc într-o zonă rezidenţială liniştită, la marginea pădurii.

Potrivit informaţiilor SWR, ucigaşul deţinea mai multe arme de foc înregistrate pe numele său.

„Serviciile de urgenţă au găsit trei morţi, inclusiv presupusul atacator, şi doi grav răniţi”, a explicat poliţia.

Zeci de vehicule de intervenţie şi două elicoptere se află în prezent la faţa locului şi au înconjurat zona.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici