Gest salvator în Neamţ: Doi poliţişti au resuscitat un copil de un an şi 6 luni

Doi poliţişti din judeţul Neamţ au sărit, marţi, în ajutorul unei femei, care a cerut disperată ajutor când a văzut că nu mai respiră copilul de un an şi 6 luni.

Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Gest salvator în Neamţ: Doi poliţişti au resuscitat un copil de un an şi 6 luni

Gest salvator în Neamţ: Doi poliţişti au resuscitat un copil de un an şi 6 luni

Subcomisarul de poliţie Chirilă Cristian, din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională şi agentul şef de poliţie Enea Mugurel din cadrul Biroului de Ordine Publică Roman au intervenit rapid, marţi, în jurul orei 14.50, după ce au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de un an şi 6 luni, nu mai respiră.

Cei doi au început manevrele de resuscitare pe loc, aplicând masaj cardiac copilului.

După ce i-au stabilizat temporar starea, poliţiştii au decis să-l transporte la spital cu maşina de serviciu, pentru a-i oferi ajutor medical de specialitate cât mai repede.

„Datorită intervenţiei prompte şi profesioniste, copilul se află acum în afara oricărui pericol, iar medicii confirmă că viaţa sa nu mai este în pericol”, transmite Poliţia Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici