Giurgiu: 2.200 de fiole cu substanţe dopante, găsite într-o autoutilitară care transporta colete

2.200 de fiole cu substanţe dopante cu grad mare de risc au fost găsite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu într-o autoutilitară care transporta colete şi care avea numere de Bulgaria.

Urmărește
3839 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: 2.200 de fiole cu substanţe dopante, găsite într-o autoutilitară care transporta colete

Cutii cu fiole dopante. Sursa foto: Facebook, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu

Vineri, poliţiştii de frontieră din Giurgiu au verificat, pe sensul de intrare în ţară, o autoutilitară cu număr de Bulgaria, care circula în regim de curierat, încărcată cu colete din Bulgaria pentru România, condusă de un cetăţean bulgar de 32 de ani.

Poliţiştii au descoperit într-un colet 222 de cutii a câte 10 bucăţi, ce conţineau cantitatea de 2.220 de fiole dopante cu grad mare de risc.

Bunurile, aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc, estimate la o valoare de 66.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Şoferului i s-a întocmit dosar penală pentru săvârşirea infracţiunii de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul sau exportul de substanţe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conţin substanţe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici