Guvernul român va sprijini Italia în urma cutremurului, dacă e necesar

Premierul Emil Boc i-a transmis omologului său italian, Silvio Berlusconi, o scrisoare în care îşi exprimă susţinerea şi solidaritatea faţă de poporul italian, în urma seismului înregistrat luni, şi anunţă că Guvernul va oferi sprijin autorităţilor din Italia, în măsura în care va fi necesar.

26 afișări
Imaginea articolului Guvernul român va sprijini Italia în urma cutremurului, dacă e necesar

Guvernul român va sprijini Italia în urma cutremurului, dacă e necesar

"Guvernul îşi exprimă compasiunea faţă de victimele cutremurului din Italia şi transmite sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Primul-ministru Emil Boc a transmis o scrisoare de condoleanţe omologului său italian, Silvio Berlusconi, în care îşi exprimă susţinerea şi solidaritatea faţă de poporul italian, greu încercat de consecinţele seismului care a avut loc astăzi, 6 aprilie. Totodată, Guvernul îşi arată întreaga disponibilitate pentru a oferi sprijin autorităţilor italiene, în măsura în care acesta va fi necesar", se arată într-un comunicat al Executivului.

Aproximativ 50.000 de persoane sunt sinistrate după puternicul cutremur produs, luni, în regiunea italiană Abruzzo, estimează autorităţile regionale citate de Corriere della Sera în ediţia electronică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici