Harris respinge afirmaţia privind faptul că nu are copii şi vorbeşte despre „familia sa modernă”

Vicepreşedintele american Kamala Harris a respins duminică sugestia guvernatorului republican Sarah Huckabee Sanders cum că nu este umilă pentru că nu are copii biologici şi vorbeşte despre propria „familie modernă”.

Urmărește
876 afișări
Imaginea articolului Harris respinge afirmaţia privind faptul că nu are copii şi vorbeşte despre „familia sa modernă”

Harris respinge afirmaţia privind faptul că nu are copii şi vorbeşte despre „familia sa modernă”

Harris a declarat că opiniile guvernatorului din Arkansas cu privire la familie sunt depăşite şi a discutat despre propria sa „familie modernă”, din care fac parte soţul ei, Doug Emhoff, şi cei doi copii ai lui din prima căsătorie, Cole şi Ella.

În septembrie, în timpul unei adunări publice pe care a moderat-o pentru republicanul Donald Trump în Michigan, Sanders a spus că copiii ei o menţin „umilă”, în timp ce Harris „nu are nimic care să o ţină umilă”.

Harris i-a răspuns lui Sanders la popularul podcast „Call Her Daddy”, spunând: „Nu cred că înţelege că există o mulţime de femei aici care, unu, nu aspiră să fie umile”. „Doi, o mulţime de femei de aici care au o mulţime de dragoste în viaţa lor, familie în viaţa lor, şi copii în viaţa lor”.

„Şi cred că este foarte important ca femeile să se ridice unele pe altele”.

Harris a mai spus că familia vine în multe forme.

„Avem familia noastră prin sânge şi apoi avem familia noastră prin dragoste, iar eu le am pe amândouă şi consider că este o adevărată binecuvântare”, a spus ea. „Şi am doi copii frumoşi, Cole şi Ella, care îmi spun Momala. Avem o familie foarte modernă. Fosta soţie a soţului meu este o prietenă de-a mea”.

Vicepreşedintele a răspuns, de asemenea, vicepreşedintelui lui Trump, JD Vance, după ce anterior s-a plâns că nu vrea ca ţara să fie condusă de „doamne pisică fără copii”.

„Cred că este rău şi rău intenţionat”, a spus Harris.

Biroul guvernatorului şi campania lui Trump nu au răspuns la o cerere de comentarii.

Harris s-a alăturat podcastului, găzduit de Alex Cooper, pentru o discuţie despre drepturile reproductive. Apariţia a făcut parte dintr-un efort media mai amplu al lui Harris, care încearcă să îşi sporească sprijinul în ultimele 30 de zile ale campaniei împotriva lui Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
harris,
copil,
familie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici