Harry face declaraţii uluitoare: Este prea periculos pentru Meghan să se întoarcă la Londra, ar putea fi atacată cu acid

Într-un interviu pentru Tabloids On Trial, de la ITV, prinţul a spus că se teme că ducesa de Sussex ar putea fi victimă, dacă ar călca în Regatul Unit.

Urmărește
1058 afișări
Imaginea articolului Harry face declaraţii uluitoare: Este prea periculos pentru Meghan să se întoarcă la Londra, ar putea fi atacată cu acid

Pentru Meghan „este încă prea periculos să se întoarcă în Regatul Unit”. A spus-o chiar soţului ei, Prinţul Harry, care într-un interviu pentru Tabloids On Trial de la ITV a afirmat că se teme pentru integritatea fizică a ducesei de Sussex.

„Este prea multă atenţie asupra mea şi a soţiei mele”, a concluzionat Ducele de Sussex în primul interviu acordat după încheierea procesului cu Mirror Group Newspapers (MGN).

Vorbind despre atenţia pe care o atrage cuplul regal şi luptele juridice pe care le-a purtat, Harry a comentat că este „încă periculos” să se întoarcă în Marea Britanie.

„Tot ce este nevoie pentru o singură persoană este să citească aceste lucruri şi să acţioneze după ceea ce citeşte, fie că este cu un cuţit sau cu acid... Acestea sunt lucruri care mă preocupă cu adevărat”, a zis Harry.

De asemenea, el a acuzat presa că a jucat un rol „fundamental” în ruperea relaţiilor cu familia sa. Şi şi-a amintit cum regina Elisabeta a II-a, bunica sa, „sprijinise” acţiunile sale împotriva News Group Newspapers (NGN), editorul The Sun şi News Of The World, ultima publicaţie fiind acum închisă.

Regina şi-ar fi dorit ca mogulul presei Rupert Murdoch să-i „ceară scuze” lui Harry, a mai adăugat Ducele. Harry poartă un proces împotriva NGN pentru presupusa strângere ilegală de informaţii. Procesul va avea loc în ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici