Hrebenciuc audiat la DNA, în dosarul campaniei electorale din 2004

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a dat, joi, o declaraţie de martor în dosarul în care este cercetat Adrian Năstare în legătură cu finanţarea campaniei electorale din 2004, acesta precizând că nu i-a putut ajuta pe procurori, nefiind implicat în această campanie.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc audiat la DNA, în dosarul campaniei electorale din 2004

Hrebenciuc audiat la DNA, în dosarul campaniei electorale din 2004 (Imagine: Mediafax Foto)

Viorel Hrebenciuc a spus, la ieşirea din sediul DNA, că a dat o declaraţie de martor în dosarul în care procurorii îl cercetează pe Adrian Năstase în legătură cu posibile infracţiuni de corupţie comise de acesta în timpul campaniei electorale din 2004.

Acesta a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a putut ajuta prea mult procurorii, spunând că nu poate face referiri nici la banii nici la bunurile folosite în campanie de Năstase, întrucât nu s-a ocupat în niciun fel de campania PSD din 2004 şi că a avut legătură doar cu campania prezidenţială.

În acest dosar a fost audiat, tot ca martor, şi social-democratul Miron Mitrea, în septembrie, şi a spus că nu a avut nicio legătură la acea vreme cu campania PSD, că nu a avut nicio funcţie de conducere şi că nu a putut lămuri procurorii cu prea multe chestiuni.

La începutul lunii iulie, procurorii DNA i-au prezentat lui Adrian Năstase acuzaţiile în dosarul în care este cercetat în legătură cu finanţarea campaniei electorale din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici