IGSU: 42 de localităţi din 19 judeţe, afectate marţi de furtuni

  • Pompierii au intervenit marţi, între orele 7.00 şi 21.00, în 42 de localităţi, afectate de ploi şi vânt.
  • A fost evacuată apa din mai multe case, curţi, subsoluri şi s-a intervenit pentru îndepărtarea unor copaci, stâlpi şi acoperişuri doborâte de vânt.
126 afișări
Imaginea articolului IGSU: 42 de localităţi din 19 judeţe, afectate marţi de furtuni

IGSU: 42 de localităţi din 19 judeţe, afectate marţi de furtuni

Potrivit IGSU, au fost afectate localităţi din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Dâmbociţa, Dolj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Sibiu, Seceava, Teleorman şi Timiş.

Pompierii au acţionat pentru evacuarea apei din 6 case, 16 curţi, 6 beciuri/subsoluri şi de pe o stradă.

Totodată, din cauza vântului puternic, s-a acţionat pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie de la acoperişurile a 6 imobile, precum şi pentru degajarea a 45 copaci şi 2 stâlpi de electricitate prăbuşiţi. În urma acestor evenimente, 10 autoturisme au fost avariate.

Traficul feroviar a fost temporar blocat pe magistrala CF 500, între localităţile Suceava şi Paşcani, precum şi pe magistrala CF 400 între localităţile Voşlăbeni şi Izvoru Oltului din judeţul Harghita, din cauza aluviunilor şi copacilor căzuţi pe linie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici